Avslutade dagen med årets första löparrunda

Kvällens ridlektioner med barnen blev två uteritter och när det är de yngre som rider då får jag snällt springa med. Så 6 kilometer blev det motionerat ikväll, tur att allt inte var trav då hade benen varit riktigt spagetti.

I övrigt har dagen ägnats åt att få strömmen att gå fram i allt staket, isbeläggningarna i vinter har gjort att en hel del ledare helt enkelt brunnit av i tråden så det har varit lite detektivarbete att hitta vars och brygga över med metalltråd. När Rocky står och spelar med mulen på tråden vet man att strömmen inte går fram som den ska, ikväll höll han sig en bit ifrån tråden jag hoppas det betyder att jag lyckats med stängselfixet idag.

Ett par timmars rivningsarbete i huset har också hunnits med, när jag rev tapet så kom det plötsligt fram ett gångjärn i väggen. Efter lite mera rivning så fanns det en hel och fin dörr där mitt i väggen.
Så hokuspokus hade jag en dörr med karm till toaletten.
 
Fullt lika kul blev det inte när jag började riva ner innertaket där man såg att det blivit fuktskadat, under fanns mögel så nu är det bara till att riva ner alla innertak så man är säker att det inte spridit sig. Men hellre upptäcka det nu när jag ändå håller på och river för att fixa än om ett par år.