Superkrafter önskas

Nu när sommaren verkar ha anlänt och andra människor har ledigt från skola och jobb så önskar jag mig lite superkrafter som att kunna klona mig eller stanna tiden så jag hinner lite mer varje dygn. Men än så länge har jag inte kunnat framställa några övernaturliga superkrafter så jag får nöja mig med att prioritera och hitta någon typ av balans mellan måste och vill. Tvättberget är mindre i stallet, jag har lite mer färdigt i huset medan hästarna får ledigt så jobbar jag så mycket jag bara förmår för att få i alla fall något som jag kan kalla klart.
 
Jobbigast är när andra oavsiktligt (tror jag iaf) gör mig påmind om allt jag inte hinner med. Min lilla hund hinner jag inte göra mycket med, men hon sitter inte själv i en hundgård hela dagarna så någon stor nöd går det knappats på henne bara mitt huvud som säger att jag borde göra nått med henne. Kvällarna när jag bor på skolan blir jag bara rastlös över allt jag skulle kunna göra hemma men det är inte hållbart att pendla 26 mil om dagen, så jag försöker göra kontorsjobb på kvällarna så är det bortgjort när jag är hemma på helgerna och jobbar med annat.

Är så mycket jag vill få ordning på för att kunna skapa en bättre struktur på allt så jag inte känner mig som ett lakan som snart slits sönder för att alla åtagande är så utspridda. Men jag har en plan, långsiktigt alltså och det innebär att det är kommer vara ett skitår med massa merarbete för att få allt att gå ihop och få tillvaron hållbar. Så när det känns som jävligast så upprepar jag mitt mantra, det är ett slitår men nästa år bor jag i ett varmt nyrenoverat hus och ska också få ha semester. Då blir det lite lättare att titta på hästarna i hagen som jag inte hinner med att rida utan att få dåligt samvete eller att spackla vägg innan jag åker på jobbet för att kunna måla en stund på kvällen efter jobb.
 
Jobbar på att hitta en bra sommarkänsla jag med