Planen som stöp innan lunch

Tjusningen och svårigheten när man jobbar med djur är att de har sällan någon förståelse för om jag har en plan för att hinna med de saker som behöver fixas. Dom lever i nuet vilket kan ställa till det lite för mig som har en mer långsiktig plan. Dagens plan var att hinna sko två hästar innan jag skulle behöva ta en dusch och byta om för ett arbetspass som inte innefattar hästar.

Det blev istället till att försöka hitta tappsko i lervällingen som uppstått av allt regnande, men misslyckades med att hitta skon så fick istället hämta städ och nya skor till Sessans bakhovar. Hon skulle ändå skos om men inte förrän senare i veckan enligt min ursprungliga plan. Beauty hade dessutom gjort sin ena framsko skev så på henne fixade jag framhovarna, blir till att ta andra hovparet på de båda ikväll och sen ta de två som egentligen skulle skos senare i veckan.

Så med andan i halsen landade jag på jobb nr två precis på minuten när mitt arbetspass började, phu ogillar att stressa på det viset. Efter det jobbpasset var det dags för ridlektion vilket alltid är trevligt. Hade ibland varit skönt om det varit klart för att göra kväll när man går in från ridbanan men har hela kvällsrutinen kvar och som sagt ett par hovar att sko... Hoppas planen håller bättre imorgon.