Nu händer det grejor

Igår anlände det 8 åriga kallblodsstoet Nancy Tabac. Hon ska vara här på foder tills nästa år, än går hon i en egen hage, men hon har fått hälsa på alla de andra och de verkade tycka att hon var ok. Alla utom surputtan Molly, hon sprang in i hagen och halvnosade på henne och sparkade henne innan hon satte av i världens fart.

Métisse tyckte att hon var halvläskig, jag tror att hon tyckte att hon var för lik Bestis, så hon sprang iväg och gjorde lite räcervändor i hagen utan att ens våga hälsa. Men när Bettan och Shamir gjorde det så vågade hon sig fram samtidigt.

Bestis tyckte att hon var jättesöt, konstigt hon är brunstig.. Pirri var lite fundersam men Nancy pep lite och sparkade och sen verkade han bestämma sig för att hon var ok.

Så, det ska nog bli bra till slut, nu ska hon bara få vänja sig vid gräs i nån vecka innan vi släpper ihop alla i en stor grupp.

Björnsjö marknad 31/7-1/8

Nu närmar sig slutet av juli månad och vet ni vad det innebär? Ponnyridning! :D Den sista juli och första augusti är vi nämligen med hästarna på Björnsjö marknad för att barnen ska få rida. Det är alltid lika kul varje år och ibland förundras jag över hur smarta barn är eller kanske framförallt vilka intressanta funderingar de ofta kommer med :)Vi har inte kollat med huvudkvarteret vilken tid vi ska vara där, men det finns det tid för att återkomma med! Än är det några dagar kvar men jag hoppas att vi ses där!