Adventstider

Tjuvstartat julpyntandet med att sätta upp ljusen hos hästarna och binda lite adventskransar.
Blev mycket trevligt med ljuset uppe vid hagen men måste köpa ett par slingor till så det räcker hela vägen till Cotten och Izzies hage, fanns tyvärr bara en lång när pappa skulle köpa.
Men det räckte en bit och blev rätt så snyggt.

 
 

När allt känns grått och trist

Då gäller det att boosta med lite inspiration, youtube är fylld av fina ritter så här bjuder jag på några.

https://www.facebook.com/video.php?v=842686912492090&set=vb.132871230140332&type=2&theater

Länken går till en video från årets AQHA World Show kval, en riktigt fin runda.


Iallafall jag vill ut och träna när jag surfat runt på Youtube. Måste bara bestämma vilken häst jag ha som tävlingskompis nästa år. Shamir har jag lovat att vi är färdiga med att flänga land och rike runt, SM:et var vår sista tävling tillsammans även om han har mer att ge så avslutar vi med iår. Mina elever kommer få chansen att lära av honom på tävlingsbanorna men då räcker det med de tävlingar vi har här omkring. Får se hur Chanties ben ser ut på återbesöket den 10:e om det bli hon som får bli min tävlingspartner eller nån annan.

Varför det står en pall i hörnet på ridbanan

I hörnet på ridbanan står min älskade pall, visst är det bra att kunna sitta upp från marken för det finns inte alltid en pall att tillgå men den här filmen visar så väl varför min pall inte kommer flytta från ridbanan.För med många uppsittningar på ett år blir både sadel och häst sliten snett fortare än man tror. Får nog ta och göra en trähäst där man får träna uppsittningar då sliter vi inte på hästarnas ryggar, stiglädren går allt att byta ut. Men även i fortsättningen kommer mina elever att få sitta upp från pallen och variera vilken sida dom sitter upp från.