Sista tävlingen

Då var säsongens sista tävling avklarad och det hela flöt på riktigt bra, en längre utvärdering än så lägger jag inte ner någon tid på, vi kör istället på en liten resultatsammanfattning.
 
Rebecka och Shamir tog hem en andraplats i Riding E, Emilia och Bestis tog en sjätteplats i pleasure E och en fjärdeplats i horsemanship E. Maria och Bestis vann trail at hand och Margret och Siggi kom tvåa i både den klassen och ranch trail D. Sonja och Fernando kom två i riding C och vann riding D. Maria som egentligen skulle hoppa in i några klasser med Shamir bytte häst till Fernando då Shamir verkade lite stel och slutade 4 i pleasure D, 3a i pleasure C och 3a horsemanship C. Jag och Pirri hoppade in i en riding C och slutade där 3:a, vi kom 3:a i trail C och så vann vi horsemanship C och pleasure C. 
 
Eftersom säsongen nu är slut får vi väl återkomma med en liten summering av sommarens tävlingar men tills dess: En liten bild.


Finpustning

Nu är det bara drygt en vecka kvar till MWR's årliga klubbmästerskap. Denna gång hålls det på solänget i Övik så alla ni som har vägarna förbi kan ju kika förbi en sväng, första start klockan 10.00
 
Här hemma är det full trimning som gäller för alla ekipage som ska tävla. Med oss denna gång åker Bestis, Shamir, Pirri och Fernando.
 
Annars är det mest som vanligt på hösten, regn och lera och dåligt med bete, men det är väl smällar man får ta antar jag.
 
snart på en väg nära dig