Snart dags igen

Snart rullar vi åter igen ut på vägarna för säsongens andra tävling, den här gången arrangerad av grannklubben och stationerad i Härnösand.

Den här gången är det många hästar som åker med, Cactus ska nämligen ner på sitt sommarbete samtidigt så honom lämnar vi av på vägen, sen blir det den vanliga styrkan typ, Shamir, Pirri, Fernando, Métisse plus Siggi.

Bara för att jag skriver det här nu kommer säkert halva styrkan gå och bryta benen eller nått lagomt till att det är dags att åka men det är smällar man får ta, ibland måste man leva på kanten så att säga.

Nu är det som vanligt att jag inte har koll på vilka klasser riktigt som alla ska tävla, men jag kan göra mig ett försök på att gissa i alla fall så får jag väl redigera felen och lägga in fler klasser i efterhand 

Om ni vill se hela tävlingsdagensschema, kolla in här: proposition

På lördag den 16 juni ska det tävlas i detta:

Karin och Métisse
Showmanship at halter D

Karin och Pirri
Trail C

Maria och Shamir
Showmanship at halter D
Western horsemanship D
Trail C

Sonja och Fernando
Trail E?

På söndag den 17 juni ska det tävlas i detta:

Karin och Métisse
Showmanship at halter C
Trail at halter D

Karin och Pirri
Western pleasure C
Western horsemanship C

Maria och Shamir
Showmanship at halter C
Trail D
Ranch trail C

Sonja och Fernando
?

Ja det blev inte sån bra sammanställning men det kommer förhoppningsvis påfyllning inom kort. Nu återstår bara det svåra uppdraget att bestämma showoutfiten ;)


Släpp hästarna lös det är vår! *bildbomb*

Nu har det äntligen blivit dags för hästarna att flytta ner till sommarsidan av vägen.
Fick hjälp med att sätta stängsel så sent igår kväll var det dags för hästarna att komma ner.
Lite suddiga bilder för ljuset började försvinna.

Vi började med herrarna som inte riktigt hade tid att showa, det fanns ju mer gräs än i hagen dom gått i och tänk om dom inte skulle fått stanna så länge utan måsta gå tillbaka, då gäller det att äta :PJa roligare än så här blev dom inte ...


Men i andra hagen blev det lite mera action.


Chanite som aldrig i hage varit på nedersidan av vägen tyckte det var spännande.


Men det var "the old man" som satt igång busandet.
Lungnet före stromen

Finns mer bilder också men nu orkar jag inte sitta och ladda upp dom tar sån tid :P
Så den tiden ska jag använda till annat innan jag ska iväg på jobbet.

Spring Challenge 2012

Gårdagens tävling flöt på utan några större missar. Såklart är det alltid saker som vi kan göra bättre, både som arrangörer av tävlingen och som ekipage men i det stora hela blev det en lyckad dag. 23 av 29 ekipage kom till start och såväl stora som små deltog. Vi utlovar bilder senare men än får ni nöja er med att veta att det blev två vinster, en andraplats, en sjätteplats, en fjärdeplats och en tredjeplats. Risken finns att jag korrigerar det där senare ;) Jag bjuder på en bild på ekipaget med 1 på nummerlappen som då tog hem vinsten i båda sina klasser :)

Måste passa på att återigen tacka alla som varit med i anordnandet av tävlingen, som hjälpt till under tävlingsdagen och såklart all publik och samtliga ekipage som deltog. Tack för en lyckad tävling, till hösten hoppas vi på bättre väder! //Teamets Elin