Resultat och bilder

Nu när vi hunnit samla oss lite efter helgens bravader kommer här en liten sammanställning med resultaten och en hög med bilder. Det blev en lyckad helg i det stora hela, söndagen kunde ju ha börjat bättre men sånt är livet. I helgen är det dags igen med km på "hemmaplan", arena dannero i kramfors, det blir sista tävlingen för säsongen och dit följer Pirri och Shamir, Métisse skulle med men hennes klasser verkar tyvärr bli för lite anmälda i.

Sonja och Shamir
4:a WH E
1:a TR E
4:a WH D
DQ TR D
2:a RT D

Karin och Pirri
3:a WP C
2:a TR C
2:a WH C NM
5:a WP C NM
1:a TR C NM

Karin och Métisse
3:a SH D

Maria och Pirri
1:a SH DTävlingshelgen avklarad

Är så pass lat att jag tog copy paste från facebook :P Vi kom hem för cirka en timme sedan så vi är lite mör men i veckan ska ni få en fullständig rapport med bilder från helgen :) Från gruppen Team Egnor på Facebook:

"Ingen live-rapportering idag heller, så kan det gå. Blev lite "strul" med tid för första start...och efter det hade jag inte humör att krångla med datorn. Blev i alla fall en 2:a placering för Sonja & Shamir, en 1:a placering för Maria & Pirri, en 3:e placering för Karin & Métisse och en 1:a 2:a och 5:e placering för Karin och Pirri vilka blev Norrlandsmästare i Trail C :) Nästa tävling, och årets sista för vår del, går av stapeln på lördag! Då kommer vi tyvärr vara upptagna som funktionärer så live-rapportering finns inte ens att tänka på men vi lovar rapport på bloggen efteråt :D"

Dag 1 avklarad

Så var första tävlingsdagen av två avklarad och det blev en 4:e (Western Horsemanship E) och en 1:a (Trail E) plats till Sonja och Shamir samt en 3:e (Pleasure C) och 2:a (Trail C) plats till Karin och Pirri :D

Imorgon är det följande startordning som gäller (Karin & Pirri C, Sonja & Shamir i D och Karin & Métisse + Maria & Pirri i SH D):

22. Showmanship at Halter D D Open AA
23. Showmanship at Halter B B Open AA
24. W Horsemanship D D Open AA
25. W Horsemanship B B Open AA
26. W Horsemanship KM + NM C Open AA
27. Reining D D Open AA
28. Reining KM + NM C Open AA
29. W Pleasure D D Open AA
30. W Pleasure B B Open AA
31. W Pleasure KM + NM C Open AA
32. Trail D D Open AA
33. Trail B B Open AA
34. Trail KM + NM C Open AA
35. Ranch Trail D D Open AA
36. Versatile Horse D D Open AA
37. Versatile Horse B B Open AA
38. W Riding D D Open AA
39. W Riding B B Open AA
40. W Riding KM + NM C Open AA

Håll tummarna för att vi finns på tråden, om inte annat rapporterar vi i efterhand! Tävlingsresultat från övriga klasser under dagen kommer eventuellt upp ikväll. //Teamet