Fram å tillbaka

Det blir mycket mer bilkörning än vanligt nu när Shamir och Beauty flyttat till Björna, men det funkar jättebra. Deras nya hagkompisar är ett Islandssto med föl dom håller sig lite för sig själva än så länge men med tiden kommer dom nog kompa ihop bra. Inga bitsår eller liknande har funnits på hästarna så det är inga större stridigheter i hagen. Stallet är fint och rymligt så är lättsamt att hantera hästarna där, lite ovant vid att det inte är uppvärmt men bara man lär sig att ha med rätt kläder så går det bra. Lite fix och trix innan alla grejer har fått sin plats så det är lätt att hitta men det löser sig eftersom.


Här hemma har jag börjat rida Cotten igen, bara i skritt än men känns bra. Han var något distraherad idag men skötte sig ändå ok. Hans stora grej när man är ute är att han måste försöka hålla koll på tjejerna så dom inte blir bortrövade av någon konkurrent. Inne i stallet går det bra att plocka in bara honom han står mest och sover, men ute måste han spana. Blir spännande och se om jag lyckas jobba honom så hans kropp håller ihop men känns ändå hoppfullt för han försöker mellan koncentrationstappen :P
Får förhoppningsvis en ny nosdel till mitt nya fina PS träns nästa vecka skulle premiär använda det idag men hann inte mer än sitta upp och tog i tygeln för att Cotten skulle få sin uppsittningsgodis så gick lädret i kapson-nosdelen rakt av. Snacka om att jag blev förvånad, men är glad att han är snäll och vi inte var ute och galopperade. Men ska bli spännande att få prova rida med tränset och se om han gillar det han är så fibblig att rida när man har bett på honom och sidepull gillar han inte riktigt heller.

Kommentera här: