Nytt år nya möjligheter

Ska nu göra ett försök att skriva ett inlägg i veckan här, får se om den planen håller hela året eller om det blir för många nya stora projekt att prioritera.

En kort sammanfattning av 2017 års sista månader kan göras med: massor av snö, fantastiska ridlektioner med mina elever, många mil skritt på och med Chantie (mao hon lever fortfarande och vi har kommit så långt att vi nu travar och galopperar i små doser Yay!! :D)

Veckan som har gått har varit terminsstarten på ridskolan, hästarna har tuffat på snällt och trevligt trots onsdagen och torsdagens snö/blåst. Även om ett ridhus står högt i kurs så går det mesta vädret att uthärda bara man är rätt klädd. Tur att både hästarna, elever och jag blir härdade av att vara ute hela tiden, är inte mycket som bekymrar hästarna. Till och med yrvädret Chantie var så pass fokuserad att vi under torsdagens blåsväder tog första galoppen på över ett år.

Återkommer nästa vecka med ett roligare inlägg ska då se till att ladda in lite bilder från mobilen så kanske jag kommer ihåg mer i detalj vad jag sysslat med.
 
 

Kommentera här: